Răzvan Ailenei, titular în echipa României

Răzvan Ailenei este unul dintre cei mai în formă rugby-işti români care evoluează în SuperLiga Naţională, iar acest lucru i-a adus convocarea la lotul naţional, pentru meciul test cu echipa „străinilor” (All Stars) din campionatul intern, disputat la sfârşitul săptămânii trecute pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

razvan-ailenei-echipa-nationalaRugby-istul legitimat la U Cluj a fost titular şi a evoluat pe toată durata partidei, pe postul de închizător. Meciul dintre România A şi All Stars s-a încheiat la egalitate, scor 28-28 şi a reprezentat un test util pentru jucătorii româniei, în vederea pregătirii jocurilor din IRB Nation Cup.

„Stejarii” vor debuta în ediţia din acest an a competiţiei continentale destinată echipelor naţionale, în data de 8 iunie. Primul adversar al României în IRB Nations Cup este reprezentativa similară a Rusiei. Graţie evoluţiei din partida test de sâmbătă, universitarul Răzvan Ailenei are şanse mari să fie convocat pentru următoarele acţiuni ale echipei naţionale.

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.