Ce ar trebui să ştiţi despre mine

Pe scurt, sunt Patrice Podină şi din 1996 servesc breasla numită jurnalism. Sunt din Baia Mare, Maramureş, şi mă mândresc cu asta. Acum am buletin, de fapt carte de identitate, de Cluj-Napoca, oraş în care locuiesc din 1999, probabil aşa a fost să fie. Când am venit încoace nu mă gândeam că aici o să prind rădăcini.

De ce am ales să scriu despre sport? Pentru că am facut sport de performanţă, cu rezultate bune (mai multe podiumuri), la câteva Campionate Naţionale. Dacă nu aş fi practicat atletism, alegeam cu siguranţă rugby-ul. Sunt fan al acestei discipline sportive, veţi descoperi asta citindu-mi blogul 🙂 Îmi place şi fotbalul, şi baschetul, şi în general îmi place sportul. În plus, cred că mă pricep al naibi de bine la ceea ce se numeste jurnalism sportiv.

De ce scriu despre muzică? Pentru că si acesta este un domeniu pe care îl stăpânesc foarte bine. Am cântat în trupe rock, am compus si am mixat (cu mult succes chiar si la nunti, care, cu mandrie o spun, nu se încheiau la ora stabilită, ci mult mai târziu, după ce coborau petrecăreţii de pe mese).

Tot depre mine trebuie să vă mai spun că am doi băieţi frumoşi, Dragoş şi Bogdan, pe care îi iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Ei sunt motorul existenţei mele şi sper să rămână aşa. Să daţi de mine e uşor. Mă găsiţi pe facebook, pe mobil sau pe e-mail. Aşa că nu ezitaţi, dacă aveţi nevoie de mine la butoanele unui mixer, sau dacă vreţi să vă ajut să vă promovaţi o idee, un eveniment, o campanie, al vostru sunt. Oricând cu drag.

Un răspuns la Ce ar trebui să ştiţi despre mine

  1. Janos Szasz zice:

    salut, in 19 septembrie ai postat concursul https://patricepodina.wordpress.com/2012/09/19/concurs-aventurile-unei-ardelence/

    as vrea sa intru si eu in posesia unei brelochi, dar am cautat peste tot si nu gasesc, ma gandeam ca poti sa ma ajuti, as dori sa cumpar una, preferabil pe engleza, nu stii cumva de unde pot cumpara?

    daca ai putea sa ma ajuti te rog sami scrii pe adresa mea de mail en_jano@yahoo.com mersi mult

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s