Arieşul Turda participă la Turneul Final de rugby Under 17

Juniorii echipei de rugby a CS Arieşul Turda participă de astăzi la Turneul Final al Campionatului Naţional de juniori sub 17 ani. Turneul se desfăşoară la Bucureşti, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea.

u17În urma şedinţei tehnice s-a stabilit ca Arieş Turda să facă parte din „grupa roşie”, alături de echipa organizatoare Steaua Bucureşti, campioana en-titre a României la această categorie de vârstă, şi RCM Galaţi. Trebuie să menţionez că steliştii s-au încununat campioni ai ţării, anul trecut, în cadrul Turneului Final organizat la Cluj-Napoca şi Mihai Viteazul.

În cealaltă grupă, „albastră”, au fost repartizate echipele CFR Constanţa, RCM UV Timişoara, CSS Tecuci şi ACS Flamingo. Prin tragere la sorţi s-a stabilit ca „grupa roşie” să îşi dispute meciurile de dimineaţă, de la ora 10.30, iar „grupa albastră” va începe partidele de la orele 17.00, al doilea meci al grupei fiind programat de la 18.15.

În această dimineaţă Steaua a trecut în primul joc din „grupa roşie”, cu scorul de 64-5, de RCM Galaţi. Arieşul Turda va debuta la ediţia din acest an a Turneului Final, miercuri, în compania formaţiei din Galaţi. Cel de al doilea meci al clujenilor, din faza grupelor, este programat vineri, în compania Stelei. Meciurile finale vor avea loc duminică, pe 2 iunie, orele urmând a fi stabilite în următoarele zile.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.