Republica ţigănească România

De regulă sunt destul de discret în afirmaţii pentru că aşa am învăţat acasă. Dar tot acasă (în Maramureş) am învăţat că trebuie să spunem lucrurilor pe nume, iar imbecilizarea şi ţiganizarea a ajuns la cote mult prea mari ca să nu mă revolt. Trăim într-o societate în care am fost învăţaţi să acceptăm, să ne fie frică de exprimarea propriilor păreri, pentru a apăra drepturile unei specii pe care alţii au încercat să o extermine, dar au eşuat. Ca român, deşi nu recunosc România ca fiind ţara mea, nu am absolut niciun motiv dar despre asta vorbim cu proxima ocazie, la ora actuală mi-ar fi frică să merg în Italia, în Spania, Suedia, Finlanda sau mai ştiu eu pe unde. Şi pe bună dreptate. Voi cum aţi reacţiona dacă ar veni de exemplu acum, ştiu şi eu, kazahii şi ar începe să fure, tâlhărească, violeze, să ucidă? Nu i-aţi urî pe toţi? Ba i-aţi urî, nu fiţi ipocriţi. Iar dacă victimele lor ar fi prieteni de-ai voştri, sau cineva din familie, nu le-aţi da foc? Mă gândeam eu…  republica-tiganeasca

Păi cum dracu să nu ne urască naţiunile civilizate când ţiganii din România au invadat Europa. Şi când europenii caută un canal TV românesc, ce găsesc? Ţigănie. Toate stârmbele o pun cu Leo de la groapa de gunoi de pe lângă Bucureşti, să apară la Capatos, la Măruţă, la Kanal D, peste tot. Măcar pe Măruţă îl înţeleg, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu ce face. Dacă a intrat omu în şatră trebuie să-şi promoveze neamurile, altfel nu mai cântă piranda la nunţi şi la botezuri. Avem atâtea programe de reconversie, de integrare şi reintegrare, de reinventare a speciei ăsteia cât n-avem kilometri de autostradă. Ţiganii trebuie interzişi, izolaţi şi ţigăncile sterilizate. Da, toate, să nu ne asumăm riscuri. Nu vedeţi ce se întâmplă. Cum mai procrează un borac, cum cheamă televiziunea la botez, să duduie jurnalele cu „imagini de la botezul anului, de la nunta anului”.

Se înghesuie milionarii româniei să boteze şi să năşească ţiganii, dar niciunul n-ar face un azil pentru bătrâni. Când nu vedem la ştiri o nuntă sau un botez ţigănesc, vedem cum ţiganii români ucid, fură, violează, cerşesc etc prin Europa. Ţiganii nu respectă nimic, sunt nişte paraziţi infatuaţi care poluează pe toate căile orice societate în care intră. Ei nu au valori şi nici principii. Ei sunt o specie tradusă de europeni „români”. Mai trist este că mereu apare câte un ţigan mai răsărit să-şi dea cu părerea că nu toţi ţiganii sunt hoţi şi criminali. Că cică statistic vorbind majoritatea ţiganilor duc o viaţă decentă, îşi caută locuri de muncă bla bla bla. Ei bine ţiganii „cinstiţi” se numesc în limbaj statistic „marjă de eroare”, şi e o marjă a enervant de mică. Atâta timp cât noi promovăm doar ţigănia, Europa aşa o să ne catalogheze. Şi nu mai săriţi în sus când vreun comediant francez ne ia în balon, că are dreptate. Dacă dai o căutare pe youtube cu tag-ul ţigan român de exemplu, o să găsiţi sute de filmuleţe cu mizeriile pe care le fac aştia peste tot pe unde se aciuează. Şi noi ce facem? Îi protejăm tată, că sunt o specie oropsită, defavorizată etc. Între atâtea legi imbecile pe care le scot pe bandă politicienii noştri, propun schimbarea numelui ţării în Republica ţigănească România.

PS: Aceste rânduri nu sunt scrise pentru a stârni ură rasială, nuuuu

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.