Cu sufletul langa Romica Boar

Echipa masculina de rugby a CS Universitatea Cluj a jucat astazi, in deplasare, la Bucuresti, cu CSM. Victoria le-a revenit la mustata gazdelor, scor 19-16, dar cine s-a mai gandit la meci cand Romulus Boar trece prin momente atat de grele, pricinuite de moartea tatalui sau.

Boar.jpgConducerea clubului Universitatea Cluj, noi cei care iubim aceasta echipa ca si intreaga lume a rugby-ului romanesc sunt alaturi de internationalul Romulus Boar si incearcam, atat cat putem, sa-l ajutam sa depaseasca acest moment de rascruce.

Directorul tehnic al clujenilor, Bogdan Cantor, a declarat astazi, pentru super-liga.ro: “Ne afecteaza infrangerea suferita astazi in fata celor de la CSM, insa acest rezultat a trecut pe plan secund. Totul a palit in fata dramei prin care trece colegul si prietenul nostru Romulus Boar care si-a pierdut tatal intr-un mod tragic si neasteptat. Vom face tot posibilul ca jucatorul sa treaca peste momentul greu al vietii sale. Universitatea Cluj este o echipa la bine si la rau”.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.