Eduard Ciapari debutează ca antrenor

Eduard Ciapari este mijlocaş la grămadă în echipa masculină de rugby U Cluj şi, mai nou, antrenor al unei grupe de copii din cadrul secţiei clubului universitar. Ca să fiu mai concret Edi are deja o lună de zile de când s-a apucat de meseria de tehnician şi a primit o grupă de copii care joacă la categoria sub 12 ani. Alături de Ciapari, de pregătirea copiilor se mai ocupă şi Alexandru Cort.

Ciaparii EduardRugby-istul Universităţii recunoaşte cu modestie că grupa lui de juniori nu a avut timpul necesar să acumuleze prea multe dintre tainele sportului cu balonul oval, dar este convins că echipa sa se va descurca onorabil, la turneul de rugby în 10, care începe mâine, la Câmpia Turzii.

Competiţia de care am amintit mai sus este un turneu regional de minirugby, ajuns la ediţia a III-a şi dotat cu trofeul „Transilvania Rugby Cup”. Întrecerea se va desfăşura pe trei categorii de vârstă, U10, U 12 şi U 14 şi este organizată de C.S. Şoimii Câmpia Turzii, în colaborare cu Federaţia Română de Rugby.

La acest turneu de minirugby vor participa formaţiile Universitatea Cluj, R.C Braşov, Gold Roşia Montană, R.C Arieşul Mihai Viteazu, Şoimii Turda şi Şoimii Câmpia Turzii. Mai trebuie să adaug că în ultima zi a competiţiei, duminică, înainte de festivitatea de premiere, se va disputa un atractiv meci demonstrativ de old boys între echipe formate din foşti rugby-işti ai echipelor Şoimii Câmpia Turzii şi Alba Iulia.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.