Csaba Gal a făcut instrucţie cu Argentina Jaguars, Ailenei nu a prins echipa

Echipa naţională de rugby a României a câştigat şi cel de al doilea meci din actuala ediţie a IRB Nations Cup, scor 30-8 cu Argentina Jaguars, şi va întâlni formaţia Emerging Italy, duminică, în finala turneului.

csaba-gal-frrRugby-istul crescut de Universitatea Cluj, Csaba Gal (foto, la minge), a făcut un meci excelent în faţa sud-americanilor şi a fost la originea câtorva faze extrem de periculoase în apropierea terenului de ţintă al „jaguarilor”. Singurul universitar din lotul stejarilor, Răzvan Ailenei, nu a fost folosit nici în acest meci şi are şanse minime să prindă finala competiţiei.

Ailenei se va întoarce luni la Cluj-Napoca şi poate să-şi treacă în palmares trofeul IRB Nations Cup, fără să fi jucat vreun minut în tricoul echipei naţionale la ediţia din acest an a turneului. Pentru oficialii echipei U Cluj prezenţa lui Răzvan la lotul naţional este însă, un motiv de mândrie.

„Este foarte tânăr şi faptul că a fost reţinut în lotul României până la finalul turneului este foarte bine. Se pregăteşte în condiţii foarte bune, alături de cei mai importanţi jucători de rugby ai României şi acest lucru îi va da şi mai multă încredere în capacităţile lui. Noi îl aşteptăm să se alăture lotului Universităţii şi sunt convins că revenirea lui îi va motiva suplimentar şi pe ceilalţi băieţi din echipa noastră”, a declarat managerul Universităţii Cluj, Lorin Cantor.

Ieri, Emerging Italy s-a impus cu scorul de 27-19 în fața Rusiei. România va juca finala IRB Nations Cup, duminică, de la ora 21.00, în direct pe TVR1, cu formația italiană. Dacă se vor impune stejarii vor intra în istoria competiției cu două titluri consecutive, după cel de anul trecut.

sursa foto: frr.ro

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.