Cristian Podea se antrenează cu U Cluj, dar este „momit” de Baia Mare

Mijlocaşul la grămadă Cristian Podea se antrenează de câteva zile alături de echipa de rugby U Cluj. Podea a revenit în ţară după ce şi-a încheiat contractul cu francezii de la Rouen şi aşteaptă să se definitiveze ultimele detalii ale contractlui oferit de conducerea secţiei de rugby a CS Universitatea.

podeaPe fir au intrat, însă, şi vicecampionii României, CSM Ştiinţa Baia Mare, care încearcă să-l „deturneze” pe internaţionalul român. Cristian Podea este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de rugby din ţara noastră, având peste 30 de selecţii la echipa naţională.

Podea se întoarce parctic la U, după ce a debutat în rugby la Magic Bucureşti şi a mai evoluat, ulterior, la Locomotiva Bucureşti, U, Timişoara, Ştiinţa Baia Mare şi Rouen. Acesta ar fi al doilea transfer perfectat de U Cluj în această pauză competiţională după ce aripa Mihai Cozma a semnat şi el în urmă cu mai bine de o săptămână.

Şi Cozma s-a format ca junior la Universitatea Cluj, iar ultima dată a evoluat pentru Dinamo Bucureşti, cu care a cucerit titlul de vicecampioană naţional la rugby în 7. Cozma are 23 de ani, a fost căpitanul echipei naţionale sub 19 ani, şi mai are în palmares un loc IV la Cupa Mondială U20.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.