Răzvan Ailenei a asistat din tribună la victoria României în faţa Rusiei

Echipa naţională de rugby a României a debutat cu victorie, scor 30-20, în faţa reprezentativei similare a Rusiei, în primul meci din actuala ediţie a IRB Nations Cup. Turneul a început ieri, la Bucureşti. În primul 15 al „stejarilor” a evoluat şi Csaba Gal, rugby-ist crescut şi format la Universitatea Cluj. Celălalt „student” din lotul României, Răzvan Ailenei, a asitat din tribună la succesul „stejarilor”.

razvan-ailenei-echipa-nationalaTrebuie să menţionez că închizătorul Universităţii Cluj se pregăteşte de două săptămâni alături de echipa naţională şi a evoluat, titular, în meciul test dintre România A şi echipa „stelelor” din SuperLiga Naţională, din 25 mai. De ce nu a fost trecut pe foaia de joc, pentru confruntarea cu Rusia, mi-a explicat managerul echipei U Cluj, Lorin Cantor.

„Răzvan a jucat excelent în SuperLigă, dar trebui ştiut că vine după o accidentare urâtă, care l-a ţinut departe de teren foarte multă vreme. A trecut peste perioada cea mai grea şi pe noi nebucură că arată o poftă de joc foarte bună. Chiar dacă nu a jucat împotriva Rusiei e bine că este acolo, alături de echipa naţională a României. Mai are de lucrat pânâ să fie din nou la capacitate maximă, dar este un jucător cu multă ambiţie, modest, foarte serios şi va avea numai de câştigat prin această atitudine. A fost reţinut la lotul naţional pentru acest turneu şi este o mândrie pentru Universitatea Cluj, să aibă un jucător la acest turneu. Probabil că selecţionerul îl va trimite în teren într-unul din următoarele meciuri”, a detaliat Lorin Cantor.

La ediţia din acest an a IRB Nations Cup România va mai juca împotriva formaţiilor Argentina Jaguars (miercuri, 12 iunie, de la ora 18.00) şi Emerging Italy (duminică, 16 iunie, de la ora 20.00). Ieri, în cel de al doilea meci al turneului Jaguars a fost învinsă de Emerging Italy, cu scorul de 6-26, italienii fiind astfel, lideri ai clasamentului, după prima etapă.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.