Daniel Martac de la U Cluj te invită să faci sport

Rugby-istul Universităţii Cluj, Daniel Marctac, face de toate. Reprezinta U în SuperLiga Naţională, e student şi mai nou „actor”. În clipul de mai jos vă invită şi pe voi să faceţi sport. Mă alătur lui şi studenţilor care au găsit această metodă de a promova mişcarea. Mai jos redau comunicatul iniţiatorilor acestei campanii.

Un grup de studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării au iniţiat campania „Rămai tânăr făcândsport” prin intermediul căreia doresc sa atragă un număr cât mai mare de tineri către sportul de masă.

În cadrul acestei campanii, în parteneriat cu sala de fitness BeLight din Cluj-Napoca, au fost invitaţi 60 de studenţi la antrenamente de Kangoo Jumps. Selecţia studenţilor participanţi la aceste antrenamente s-a fǎcut prin intermediul Facebook, dar şi pe grupurile de la campusurile Haşdeu şi Economica în special. Primii 30 înscrişi au primit suplimentar o şedinţă gratuită de Kangoo. Raluca, una dintre participante a spus: “pe mine mine m-a motivat această campanie să fac sport. După primul antrenament sunt extenuată, dar a meritat din plin şi voi continua să fac sport”.

Şi pentru cǎ puterea exempului este cea mai convingǎtoare, campania „Rămai tânăr făcând sport” l-a urmǎrit pe Daniel Martac, student şi rugbist în cadrul CS Universitatea Cluj, care, la doar 21 de ani se poate mândri cu rezultatele obţinute până acum împreună cu echipa sa: locul 3 la Campionatul European Under19, locul 8 la Campionatul Mondial Universitar ediţia 5 şi locul 3 la Campionatul Naţional Under18.

Timpul lui Daniel este împǎrţit între antrenamentele cu echipa universitarǎ, cursurile Facultǎţii de Drept, dar gǎseşte momente şi pentru celelalte pasiuni ale sale: muzica şi filmele. De asemenea, îi place să petreacă o după-amiază rătăcind printre paginile unui roman bun.

Daniel se simte cel mai împlinit atunci când face mişcare. Faptul că e mereu activ îl ajută să îşi organizeze mai bine timpul şi gândurile. De ce? Pentru că “sportul e sănătate atât pentru corp cât și pentru minte”. Cât despre rugby, el crede că este o şcoală a vieţii prin care se formează caractere.

Daniel ne invită să ne gândim la beneficiile aduse de sport şi să facem mişcare împreună, în fiecare sâmbătă dimineaţa, în parcul Iuliu Haţieganu.

Georgiana BALAN

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.