Rugby-istele de la U, Crişan şi Hârjete, se pregătesc de europene

Echipa naţională feminină de rugby în 7 a României pregăteşte începând de astăzi, la Izvorani, participarea la Campionatul European care va avea loc în intervalul 8-9 iunie, la Praga, în Cehia. Secţia de rugby a CS Universitatea Cluj are două reprezentante la lotul naţional – Bianca Crişan (foto) şi Irina Hârjete.

bianca-crisanLa Izvorani „ghindele” vor efectua un stagiu de pregătire strict tactic, oficialii Federaţiei Române de Rugby renunţând să programeze vreun meci de verificare în condiţiile în care sunt foarte multe jucătoare accidentate.

Practic, în cantonament au ajuns 12 fete, toate urmând să facă deplasarea la Praga. Echipa naţională va pleca spre Cehia în data de 7 iunie. La Turneul Final al Campionatului European de rugby în 7 vor mai fi prezente echipele similare ale Suediei, Elveţiei, Moldova, Croaţia, Belgia, Ungaria, Georgia, Austria, Cehia, Danemarca şi Polonia.

 

sursa foto: facebook.com

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.