Căpitanul Universităţii Cluj, desemnat jucătorul etapei

Scriam în urmă cu câteva zile despre caracterele jucătorilor de rugby care îmbracă tricoul Universităţii Cluj. În ultima etapă, a X-a, universitarii au pierdut pe teren propriu, scor 22-34, în faţa Farului din Constanţa. Lăsând la o parte amărăciunea eşecului nu aveam cum să nu-l remarcăm pe Romică Boar, pilierul şi căpitalul Universităţii.

Boar RomulusDe trei ori a culcat balonul în terenul de ţintă a adversarilor şi a fost încă o dată sufletul echipei. Acest lucru nu avea cum să nu fie observat şi de reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby. Astfel, Romulus Boar a fost declarat „Jucatorul Etapei a X-a a SuperLigii CEC Bank”.

Romică Boar evolueaza la U Cluj de mai bine de zece ani, de fapt din 2002. Un singur sezon a îmbrăcat tricoul altei echipe, culmea tocmai al Farului. Deşi a trecut de 30 de ani Boar a fost convocat anul trecut, în premieră, la echipa naţională a României, pentru care a debutat în confruntarea cu reprezentativa similară a Japoniei.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.