Nino Barbu este rugby-istul de la U Cluj care merge la Bournemouth

Flanker-rul echipei Universitatea Cluj, Nicolae Barbu, a fost convocat de selecţionerul echipei naţionale a României, pentru un stagiu de pregătire înainte de deplasarea din Anglia, unde „Stejarii” vor participa la un puternic turneu de rugby ân 7, la Bournemouth.

nino-sky-ucluj14 jucători au fost convocaţi pentru acest stagi, dintre aceştia 12 urmând să facă deplasarea în Anglia. Nicolae Barbu (foto, în centru, încercând să placheze adversarul) a fost declarat anul trecut cel mai bun jucător de rugby în 7, din România şi nu poate lipsi din lotul care va participa la turneul de la Bounemouth, care se va desfăşura începând cu data de 24 mai.

În Anglia „Stejarii” vor înfrunta reprezentativele similare ale Angliei, Irlandei, Tara Galilor, Nigeria şi Statele Unite ale Americii. Pe lângă Nino Barbu au mai primit telegrame de convocare Gheară Constantin, Apostol Adrian şi Mototolea Vali, de la Farul Constanţa; Ianus Daniel, Pătraşcu Ştefan, Cazan Ionel, Stătulescu Daniel, toţi de la Steaua; Beldean Alexandru de la Olimpia; Căplescu Ciprian, Cristea Bogdan şi Tănase Silviu de la Dinamo; Ivan Valentin şi Conache Tiberiu de la CSM Bucureşti.

Echipa naţională de rugby în 7 a Romaniei va juca în luna iunie şi septembrie în trei turnee ale Campionatului European de Rugby 7, organizate de FIRA AER, la Lyon, Manchester şi la Bucureşti.

foto: Tiberiu Matei

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.