Caracterele vor face diferenţa, nu mai e mult

Se spune că, caracterul unui om nu se vede în momentele de confort, ci în cele de schimbări şi controverse. Veţi remarca, sunt convins, că citatul ăsta se pliază perfect pe ceea ce se întâmplă în acest sezon la echipa masculină de rugby U Cluj. De mai bine de un an se schimbă lucruri, apar oameni noi lângă băieţi, cei mai vechi au rămas şi ei pe baricade cum se spune şi toate astea nu aveau cum să nu scoată în faţă ceea ce noi numim „caracter”.

935320_10151588889158270_1327030281_nAu trecut 10 etape din sezonul regulat al SuperLigii Naţionale şi universitarii sunt deja o echipă pe care nimeni nu o mai priveşte de sus. Nici nu ar avea cum. În cele 9 partide jucate până acum (o etapă au stat), alb-negri au marcat în fiecare, în total 145 de puncte, adică o medie de 16,11 puncte pentru fiecare apariţie pe teren.

Pesimiştii vor vedea doar poziţia din clasament, a VII-a, dar cei care avem puterea de a privi înainte vedem partea plină a paharului. Echipa joacă rugby de calitate, iau cu asalt ternul de ţintă cu determinarea gladiatorilor care luptau pentru libertate.

Nu curge lapte şi miere la secţia de rugby a CS Universitatea, iar sita timpului va cerne şi alte schimbări vor apărea, dar încercând să stilizez citatul amitit la începutul postului, spun doar atât: caracterul înseamnă minte şi suflet (asta a mai spus-o şi antrenorul Cristi Săuan), iar eu aş mai adăuga că un caracter nu se poate făuri în linişte şi pace. E nevoie de încercări şi suferinţe pentru a-ţi întări convingerile şi sufletul. Încercările îţi însufleţesc ambiţia, te duc pe culmi nemaiîntâlnite şi te ajută să atingi succesul vizat.

sursa foto: super-liga.ro

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Caracterele vor face diferenţa, nu mai e mult

  1. e corect ce spui, dar pe langa asta, la rugby iti trebuie jucatori volorosi pe toate posturile etc. 🙂

Comentariile sunt închise.