Mâine alergăm în Parcul Central!

Mi-e dor de vremurile când alergam prin parcul din Baia Mare, în diferite cros-uri, deşi trebuie să spun că nu am fost mare fan al întrecerilor de acest fel. De fapt mă simţeam mai bine pe pistă decât pe teren accidentat. Şi totuşi mi-e dor.

cros-clujPlecând de la acest sentiment m-am gândit că ar fi bine să scriu despre Crosul Tineretului, organizat de Direcţia Judeţeană de Sport Cluj, şi care se va desfăşura mâine, miercuri 08 mai 2013, în Parcul Central, din Cluj-Napoca. Startul şi sosirea au ca punct de reper foişorul de la Casino, iar întrecerile vor fi departajate pe categorii de vârstă.

E important de ştiut că între 15.00 şi 15.45 se vor face înscrierile, iar startul oficial va avea loc la ora 16.00. Traseele vor măsura între 1.000 şi 2.500 de metri, iar categoriile de vârste sunt: 11-14 ani, 15-19 ani, 20-35 de ani şi veterani, adică cei născuţi în 1977, sau mai mari. Participanţii pot fi elevi, studenţi, sportivi legitimaţi sau nu, dar OLBLIGATORIU trebuie să prezinte o viză medicală la zi.

Evident organizatorii întrecerilor vor oferi şi premii, adică tricouri pentru primii 10 alergători care trec linia de sosire, , atât la feminin cât şi la masculin, dar şi răcoritoare pentru toţi cei prezenţi la eveniment. Sună bine nu? Eu zic că mâine alergăm în parc!

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.