Horea Hâmpea, ediţie limitată

Există lucruri făurite în ediţie limitată, pe care cei mai mulţi dintre noi doar le privim. Şi totuşi există un număr limitat de pământeni care pot să atingă perfecţiunea. Cine l-a cunoscut pe Horea Hâmpea va înţelege ce vreau să zic aici. L-am întrebat la un moment dat pe Hari Dumitraş cum l-ar caracteriza pe Horică (Horea Hâmpea n.a.), iar răspunsul său a fost impresionant, citez: „Dacă nu s-ar fi născut, Horică trebuia inventat…”.

horica-hampeaDoar un mare internaţional, un mare jucător, un rugby-ist de legendă, putea să dea o definiţie atât de frumoasă pentru un om. Sute de juniori au crescut sub ochii lui Horică, au crescut prin cuvintele lui, avându-l model pe el. E atât de simplu să faci totul din pasiune, cu drag, pentru ceva în ce crezi.

Mai jos am să redau un filmulet, pregătit de Horea Hâmpea pentru băieţii lui, înaintea meciului dintre U Cluj şi RCM Timişoara, din SuperLiga Naţională de rugby. Pe mine m-a impresionat…pe băieţii din echipă cu siguranţă, pe cei care nu aţi văzut clipul… sper să vă simţiţi şi voi campioni, lângă un campion (Hâmpea), cel care creşte o generaţie de viitori campioni.

http://www.facebook.com/pages/U-Rugby/375172305829523?fref=ts

 

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.