„Furnicile” Universităţii Cluj sunt în linia a III-a (partea a II-a)

Ştim deja care este rolul jucătorilor din linia a III-a, aşa că astăzi îi trecem în revistă pe ceilalţi trei rugby-işti din lotul Universităţii, care evoluează pe acest post.

DSC_0076Petrică Vlaşin

S-a născut în Sighetu Marmaţiei (Maramureş) în urmă cu 21 de ani şi a început să joace rugby abia la 17 ani. CSS „ Siromex Baia Mare a fost primul club care l-a legitimat şi unde a cucerit două titluri naţionale la categoria Under 19. A trecut ulterior pe la UAV Arad, iar de la începutul acestui an a fost achiziţionat de U Cluj.

 

Ciocia DorianRăzvan Dorian Ciocea

Are 25 de ani, iar ultimii 12 şi i-a petrecut pe terenul de rugby. Este şi el un produs al şcolii băimărene de rugby, primul club la care a fost legitimat fiind CSS Baia Mare, unde la avut ca antrenor pe cunoscutul George Sava, dar şi pe Razvan Popovici. La doar 18 ani a făcut pasul spre echipa mare, U Remin Baia Mare, iar un an mai târziu a obţinut şi prima medalie, bronz naţional. A fost transferat mai apoi la RCM Timişoara alături de care a cucerit Cupa Europei Centrale şi Cupa României în 2011. Cu echipa naţională de rugby în 7 Dorian a participat la Cupa Mondiala Universitară, clasându-se pe locul 8 din 19 echipe.

DSC_0108Alin Dragoniciu

Vine tot din Maramureş, s-a născut în Recea, o localitate în imediata apropiere a municipiului Baia Mare şi este unul dintre jucătorii care practică rugby-ul necondiţionat. A făcut sacrificii mari pentru a rămâne implicat în fenomen, trecând de multe ori peste „factori” care i-ar fi putut opri ascensiunea. În luna martie a anului trecut a fost împrumutat de CSM Ştiinţa Baia Mare la U Cluj, unde evoluează şi în prezent.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.