Privim înainte băieţi!

Au trecut deja trei etape din SuperLiga Naţională CEC Bank de rugby şi nu pot să nu constat, după rezultatele înregistrate, că vom avea parte de un sezon spectaculos. Azi, CSM Bucureşti a învins pe Dinamo, aceştia din urmă trecând, în etapa trecută, de Farul Constanţa, care la rândul lor s-au impus, ieri, în faţa Universităţii Cluj.

ucluj-rugbyDacă mai adăugăm şi victoria Stelei în faţa campioanei en-titre RCM Timişoara şi eşecul din etapa trecută a maramureşenilor de la Ştiinţa Baia Mare, pe terenul bănăţenilor, atunci începe să se configureze un campionat mai echilibrat, poate ca niciodată.

Deocamdată U Cluj e singura echipă fără puncte acumulate, dar evoluţia cu Steaua şi revenirea din finalul meciului de la Constanţa, îmi amintesc de o vorbă de duh pe care o folosesc antrenorii, ca să-şi încurajeze sportivii: „Ai câştigat, mergi înainte, ai pierdut, capul sus, privim înainte!”

Nu aş spune lucrul ăsta dacă nu aş fi convins că acel zero din clasament, este de fapt MOMENTUL ZERO pentru echipa masculină de rugby U Cluj. Vine meciul cu CSM Bucureşti, o echipă solidă, care a făcut un meci bun cu noi şi anul trecut, dar suntem în 2013 şi lucrurile stau cu totul diferit.

Universitarii au arătat forţă, au arătat că devin o echipă de temut, care culcă tot mai des balonul în terenul de ţintă, indiferent de adversar. Sunt doar câteva motive să ridicăm capul din pământ şi să privim cu încredere înainte, etapele ce vor urma vor aduce şi atât de aşteptatele puncte în clasament. Luptă U!

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.