Deocamdată doar visăm la performanţă!

Am încercat să înţeleg cam cum au stat lucrurile în teren, la meciul dintre Farul Constanţa şi U Cluj, din etapa a III-a a SuperLigii Naţionale de rugby. Gazdele s-au impus clar, cu scorul de 36-15, dar nu ştiu dacă dobrogenii ne-au fost net superiori, sau ai noştri şi-au intrat în mână mai greoi, sau cum s-ar spune mai ardeleneşte.

Categoric, meciul a fost spectaculos, fie şi numai dacă luăm în calcul cele opt încercări, 8205_558780070828832_692257410_ndintre care două ale noastre. Dar parcă puţin cam târziu au prins alb-negri curajul necesar pentru a face faţă unei echipe bine aşezată în teren. Mărturisesc că aşteptam ceva mai mult, dar dacă în continuare ne bazăm pe veteranul Săuan să marcheze în terenul de ţintă, parcă nu e tocmai bine.

Apropos de Cristi Săuan, excelent meci şi de această dată, s-a văzut clar experienţa lui. A mai culcat balonul şi Ailenei, una dintre încercări fiind şi transformată de acelaşi Săuan, care a mai punctat şi dintr-o lovitură de pedeapsă. Una peste alta continuăm să visăm, dar oare cât mai aşteptăm să vină dimineaţa?

sursa foto: lucian cuibus

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.