Rugby-iştii de la U au sesiune de „încercări marine”

În clasament nu stăm bine deloc, e drept însă, că nu au trecut decât două etape. La fel de adevărat este şi faptul că jocul echipei noastre ne dă speranţe că deplasarea de la Constanţa, unde Universitatea va întâlni pe Farul, poate aduce primele puncte în clasamentul SuperLigii Naţionale CEC Bank.

902408_4670093718417_1839731818_oÎn primele două jocuri ale campionatului Farul a întâlnit două formaţii bucureştene. De CSM au trecut fără prea mari emoţii, iar în deplasarea de la Dinamo au pierdut la ultima fază de joc. Motive întemeiate să privim meciul cu maximă precauţie. Dar, revin la ce spuneam mai sus, jocul alb-negrilor, cel puţin cel din ultima etapă, cu Steaua, a arătat o altă faţă a universitatrilor clujeni, comparativ cu evoluţiile din sezonul trecut.

Schimbarea în bine a studenţilor a atras atenţia şi tehnicianului echipei dobrogene, Mircea paraschiv, care i-a lăudat pe clujeni într-o delaraţie acordată pentru observator.ro: „Întâlnim ultima clasată, dar asta nu înseamnă nimic. În etapa trecută Steaua a avut probleme mari la Cluj şi este o candidată la titlu. Suntem siguri că ardelenii vin la Constanţa să scape de acea linie de clasament negativă, iar dacă noi o să jucăm la fel ca în partida cu Dinamo, posibil să reuşească. Noi trebuie să jucăm cel mai bun rugbi pe care îl ştim dacă vrem să învingem”, a declarat Paraschiv.

Meciul dintre Farul Constanţa şi U Cluj se joacă mâine, de la ora 11.30, pe Stadionul „Mihail Nacă” şi va putea fi urmărită în transmisiune directă, on-line, pe site-ul www.rugbytv.ro. Haide U!

 

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.