Ganea, l-ai mâniat pe Dumnezeu!

Îmi scot pălăria, în semn de respect pentru rezultatele pe care Ganea le-a obținut, până acum, ca antrenor al Universității Cluj, dar să instigi suporterii, să nu vină la stadion, să încurajeze echipa de rygby U Cluj, la meciul cu Steaua, e prea mult.

L-ai mâniat pe Dumnezeu Ganezule! U e un spirit unic, indiferent că vorbești de fotbal, rugby, volei sau handbal. Nu ai cum să simți acest lucru și te înțeleg, dar să îndemni suporterii să nu-și susțină favoriții e urât. E un gest mai golănesc decât atunci când ai încercat să-l pui la pământ pe Mudura.

ionel-ganea11Eu voi continua să țin pumnii strânși pentru băieții de la fotbal, voi susține necondiționat echipa de rugby, sau celelalte echipe ale clubului și nu voi spune niciodată, nimănui, să nu meargă la stadion, sau la sală. Cluj Arena este un stadion care trebuie să ”trăiască” și nu poate trăi altfel decât prin competiții sportive și meciuri, inclusiv de rugby!

În 2000 m-ai făcut să plâng de fericire, când ai marcat împotriva Angliei, azi cerul plângea pentru că ți-ai deschis gura și ai spus ce ai spus. Nu vei înțelege niciodată ce înseamnă U Cluj, dar să ști că eu tot aici voi fi când tu vei pleca și tot echipele Universității le voi susține când tu te vei întoarce la Dinamo sau Rapid, pentru că poate acolo îți e locul. Apropos, astăzi de la 14.00, că vrei tu sau nu, se joacă rugby pe Cluj Arena, un super meci, de superligă, U Cluj – Steaua.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ganea, l-ai mâniat pe Dumnezeu!

  1. cand a zis Ganezu sa nu mearga lumea la rugby?

    • S-a intamplat joi, imediat dupa conferinta de presa a oficialilor de la echipa de rugby. Nu inventez povesti, pentru ca nu am niciun interes, decat acela de a ma bucura alaturi de voi intribune, pentru rezultatele echipelor de la Universitatea. Stiu ca in repriza a doua a meciului cu Steaua a ajuns la stadion si a fost foarte nemultumit de starea gazonului care surprinzator a rezistat deci e OK pt toata lumea

  2. De unde aceasta concluzie? Ganea chiar a fost la meci la fel si o parte din jucatori..Nu am auzit sa declare ca suporterii nu trebuie sa mearga la rugby.

Comentariile sunt închise.