Diseară vorbim despre rugby, la Transilvania L!VE

Sorin Popa, vice483591_135898363230044_1776470411_npreşedinte în Consiliului de Administraţie al secţiei de rugby a CS Universitatea Cluj, este unul dintre invitaţii mei, din această seară, la Ediţia specială, dedicată sportului transilvan.

Motivul prezenţei domniei sale în studiourile Transilvania L!VE este lesne de înţeles. Sâmbătă, de la ora 14.00, echipa masculină de rugby U Cluj va disputa primul meci pe Cluj Arena, împotriva celor de la Steaua Bucureşti. Este categoric un eveniment sportiv care va rămâne în istorie, fie şi numai pentru că e primul meci de rugby găzduit de noul stadion.sorin-popa

Tot diseară vorbim şi despre meciul României de la Amsterdam, împotriva Olandei, din preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia, de anul viitor. Pe acest subiect, alături de mine va fi domnul Remus Vlad, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Transilvania. De-a lungul vremii nea’ Remus a antrenat, printre altele pe Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa.

De asemenea vom avea o intervenţie telefonică, în direct de la Amsterdam, cu Alin Bănceu, fost jucător al Universităţii Cluj, dar şi al olandezilor de la Fortuna Sittard. Avem cred suficente motive să fim împreună pentru încă o Ediţie specială, marca Transilvania L!VE, între orele 19.00 – 19.50.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.