FRR a modificat programul etapei a II-a, U Cluj – Steaua se joacă pe Cluj Arena

Oficialii Federaţiei Române de Rugby (FRR) şi-au dat acordul pentru ca meciul dintre U Cluj şi Steaua Bucureşti, din cadrul etapei a II-a a SuperLigii Naţionale de rugby, să se joace pe Cluj Arena, sâmbăta viitoare (30 martie), de la ora 14.00. Iniţial meciul fusese programat pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, de la ora 11.30.

Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca. 19.08.2011În acest sens o delegaţie a forului de la Bucureşti se va deplasa săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca, pentru a inspecta suprafaţa de joc şi modificările tehnice, efectuate în zona buturilor. La finalul vizitei reprezentanţii FRR ar mai trebui doar să semneze decumentaţia de omologare a arenei clujene, pentru jocuri de rugby.

Ca o curiozitate, nici până la această oră nu s-a semnat protocolul dintre societatea care administrează Cluj Arena şi secţia de rugby a CS Universitatea Cluj. Cu toate acestea managerul Lorin Cantor este optimist şi spune că e doar o chestiune de timp, până la parafarea actelor.

Conform înţelegerii dintre Cantor şi reprezentanţii societăţii Cluj Arena SA, secţia de rugby va suporta cheltuielile de organizare a meciurilor şi a utilităţilor. Tichetele de acces la acest meci vor avea preţ unic, de 10 lei, iar banii vor intra în contul administratorului stadionului.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la FRR a modificat programul etapei a II-a, U Cluj – Steaua se joacă pe Cluj Arena

Comentariile sunt închise.