Aripi pentru U Cluj

Săptmâna trecută am făcut cunoştinţă cu staff-ul tehnic al echipei de rugby U Cluj. Astăzi este momentul potrivit să-i cunoaştem pe cei care evoluează pe postul de „aripă” în echipa studenţească.

teo-rugbyIoan Teodorescu este unul dintre veteranii de la Universitatea şi totodată unul dintre jucătorii cei mai experimentaţi din SuperLiga Naţională. A început să joace rugby la vârsta de 14 ani, la CS Triumf Bucureşti. Până să fie transferat la U Cluj, în 2000, a mai trecut pe la Giurgiu şi Universitatea Timişoara.

Şase sezoane a evoluat „Teo” la echipa universitară, după care a mai jucat un an la Arad, din nou la U, în sezonul 2007-2008, iar mai apoi patru ani în Ungaria, la Esztegon. Din 2012 a revenit la echipa lui de suflet U Cluj. Teodorescu are în palmares două trofee internaţionale (Cupa Europeană pe Naţiuni), 40 de selecţii la echipa naţională a României şi două participări la Cupa Mondială (Australia 2003 şi Franţa 2007.

vasile-paraschivVasile Paraschiv joacă rugby din 2007, primul club la care a fost legitimat fiind CSS Tecuci. În 2009 a fost transferat la CSS Siromex Baia Mare, alături de care a cucerit titlul naţional la juniori, în 2011. A fost transferat la Universitatea în toamna anului trecut. În 2011 şi 2012 a participat alături de echipa naţională de juniori a României, la turneele finale ale Campionatului European.

Bogdan Ciolocoiu este clujean, crescut de CSS Viitorul. A început să practice rugby-ul la 17 ani, iar din 2012 este component al echipei de seniori a Universităţii Cluj.catalin-ciolocoiu

Andrei Csalai are doar 19 ani însă, practică rugby-ul de şase ani. Primul contact cu balonul oval l-a avut la Câmpia Turzii, după care a fost transferat la RC Cugir, unde s-a pregătit până în 2010 când a ajuns la CSS 2 Siromex Baia Mare. A fost campion şi vicecampion naţional la juniori şi chiar a făcut parte din lotul lărgit al echipei naţionale Sub 18 ani a României. Alături de U Cluj se pregăteşte din aprilie 2012.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.