U Cluj nu a făcut faţă campioanei

Echipa masculină de rugby U Cluj a înregistrat, astăzi, primul eşec în meciurile amicale disputate în această iarnă, scor 5-57, în faţa campioanei en-titre a României, RCM Timişoara.

301189_533656799981072_1541732388_nBănăţenii le-au aplicat o serioasă corecţie universitarilor, în meciul disputat pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, astfel că, la pauză conduceau deja cu 17-5. Singurele puncte ale Universităţii au fost reuşite de veteranul Ioan Teodorescu (foto), care a culcat balonul în terenul de ţintă al campioanei. Transformarea a fost ratată însă de Mazăre.

Trebuie menţionat că acesta a fost primul joc test, disputat după regulamentul oficial al meciurilor de rugby. Antrenorii echipei clujene au folosit câte un 15 diferit, în fiecare repriză. La U Cluj a debutat, în partea a doua a meciului şi Nino Barbu, cea mai recentă achiziţie a echipei masculine de rugby.

U Cluj va juca, la finalul săptămânii viitoare, în deplasare, cu CSM Ştiinţa Baia Mare, în prima etapă a ediţiei 2013 a SuperLigii Naţionale. În cea de a doua etapă, Universitatea va întâlni Steaua Bucureşti, în primul joc pe teren propriu din viitoarea ediţie de campionat. Meciul se va disputa în 30 martie pe Cluj Arena.

sursa foto: facebook.com/U-Rugby

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.