Amical de gală înainte de startul în SuperLigă

Echipa de rugby U Cluj va disputa, miercuri, ultimul meci amical, înaintea debutului în ediţia 2013 a SuperLigii Naţionale. Adversara echipei universitare este tocmai campioana en-titre a României, RCM Timişoara.

faza-meci-arhivaConducerile celor două echipe au făcut eforturi mari pentru organizarea acestui meci test, care a fost iniţiat chiar de reprezentanţii formaţiei bănăţene. Meciul a fost foarte aproape de a fi anulat din cauză că managerii clujenilor şi ai timişorenilor nu au căzut de acor asupra datei de disputare.

Partida dintre Universitatea Cluj şi RCM Timişoara se va juca, de la ora 12.00, pe terenul din parcul sportiv „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Conducerea tehnică a alb-negrilor îi va menaja menaja, cel mai probabil, pe Ionel Csalai şi pe Paul Petucher, aceştia fiind recuperaţi de puţină vreme după accidentări.

Pe de altă parte, juniorul Cristian Oros, care a suferit o ruptură musculară în cadrul stagiului de pregătire alături de echipa naţională sub 19 ani, va rata nu doar amicalul cu Timişoara, ci şi startul campionatului.

foto arhiva, sursa: facebook.com/U-Rugby

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.