Csalai şi Petucher au revenit la antrenamente

Aripa Ionel Csalai şi jucătorul din linia I, Paul Petucher, au reintrat în programul de pregătire a echipei de rugby U Cluj. Conform antrenorilor Săuan, Voicu şi Hâmpea cei doi sunt refăcuţi complet şi vor susţine în această după amiază o serie de teste fizice, alături de coechipierii lor.

184423_591761397503945_111785857_nCorpul tehnic a pregătit pentru astăzi, o serie de teste de viteză, urmând ca mâine dimineaţă rugby-ştii să efectueze testele de rezistenţă. „Mai e foarte puţin până la startul campionatului şi este un moment potrivit să vedem cum stăm din punct de vedere fizic, după această perioadă de pregătire de iarnă”, a comentat Horea Hâmprea, antrenor secund al Universităţii Cluj.

În altă ordine de idei, cei trei tehnicieni ai echipei universitare au decis ca amicalul cu RCM Timişoara să nu se mai joace, deşi managerul Lorin Cantor a încercat să găsească o dată de disputare convenabilă pentru ambele formaţii.

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.