Din cauza accidentărilor U Cluj ar putea anula amicalul cu RCM Timișoara

Oficialii echipei masculine de rugby U Cluj au primit o solicitare din partea conducătorilor de la RCM Timișoara, campioana en-titre a României, de a disputa un meci test, în data de 14 martie. Inițial bănățenii au avansat idea de a juca această partidă la București, înaintea meciului dintre România și Georgia din Cupa Europeană a Națiunilor.

horica-hampeaVarianta a fost declinată de antrenorii Cristian Săuan și Horea Hâmpea (foto, în centru) din cauza oboselii pe care jucătorii clujeni ar fi acumulat-o, în urma deplasării și a jocului. În ultimele zile managerul alb-negrilor, Lorin Cantor, a discutat cu omologul său din Timișoara, varianta de a susține ”testul” la Cluj-Napoca, însă, nici această variantă nu a fost pe placul staff-ului tehnic al Universității.

”Ar fi un meci util, o bună verificare a stadiului de pregătire în care ne aflăm, din păcate avem câțiva jucători accidentați, iar un nou meci, fie el și amical, ar putea avea urmări nefericite pentru jucătorii noștri. Preferăm să avem lotul complet pentru jocurile oficiale”, a fost explicația lui Horea Hâmpea, antrenorul secund al Universității.

În acest moment în lotul echipei universitare sunt trei jucători cu probleme medicale: Ionel Csalai, Paul Petucher și Cristian Oros. Acesta din urmă a suferit o ruptură musculară în cadrul stagiului de pregătire alături de echipa națională sub 19 ani, desfășurat zilele trecute la București.

U Cluj va debuta în noua ediție a SuperLigii Naționale de rugby, în deplasare, în data de 23 martie, când este programat meciul cu CSM Știința Baia Mare, deținătoarea Cupei României.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.