Oros are ruptură musculară, Petucher se reface pentru SuperLigă

Juniorul echipei de rugby U Cluj, Cristian Oros, a suferit o ruptură musculară în stagiul de pregătire de la București, unde a participat alături de echipa națională sub 19 ani. Din cauza acestei leziuni Oros va fi indisponibi aproximativ o lună de zile și va rata astfel începutul campionatului.

cristian-oros-rugbyCelălalt junior al Universității Cluj convocat la echipa națională, Florin Țandea a reintrat în programul de pregătire al alb-negrilor. Un alt jucător cu probleme medicale, Paul Petucher urmează un program intensiv de recuperare după ce a suferit o contuzie puternică în zona cervicală și are șanse mari să fie apt de joc în prima etapă a SuperLigii, contra Științei Baia Mare.

Vă reamintesc că noua ediție de campionat va începe la data de 23 martie, U Cluj urmând să joace în deplasare, la Baia Mare. Primul meci programat pe teren propriu se va disputa pe 30 martie, contra Stelei, cel mai probabil pe Cluj Arena.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.