Hîrjete și Crișan au luat lecții de arbitraj în rugby

Cele două jucătoare ale Universității Cluj, Irina Hîrjete și Bianca Crișan, convocate la echipa națională de rugby în 7, au participat la un curs de arbitraj organizat de Federația Română de Rugby (FRR), în cadrul stagiului de pregătire efectuat la București, în vederea participării ”ghindelor” la Campionatul European ce se va desfășura anul acesta în Cehia.

rugby-feteCursul de arbitraj pentru fete a fost organizat în premieră în România și a fost coordonat de Valeriu Toma, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) și Ioana Sava, selecționerul echipei naționale de rugby în 7. În această primă etapă cursul a fost unul teoretic, urmând ca la următorul stagiu de pregătire, care se va derula în perioada 20 martie – 1 aprilie, fetele să iasă pe teren pentru a pune în practică cele învățate.

Până la plecarea spre Cehia, „ghindele” vor mai participa la un turneu amical la Zanca, în Ungaria, acolo urmând a fi definitivat şi lotul care se va deplasa la Praga, pentru turneul final al Campionatului European.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.