Beatrice Puiu şi Alexandru Tufă şi-au încheiat evoluţiile la europenele de atletism

Atleţii Beatrice Puiu şi Alexandru Tufă, legitimaţi la CS Universitatea Cluj, şi-au încheiat participarea la Campionatele Europene de sală de la Goteborg. Puiu s-a clasat, ieri, pe locul 13 în proba de pentatlon, după ce în sesiunea de dimineaţă a realizat 997 puncte la 60 de metri garduri, cronometrată cu timpul de 8.59 secunde, a obţinut apoi 879 puncte la săritura în înălţime, cu o performanţă de 1.72 metri şi 777 puncte la aruncarea greutăţii, cu 13.74 metri.

Puiu__Beatrice-610În partea a doua a competiţiei, Beatrice Puiu a adunat încă 908 puncte la săritură în lungime, cu 6.19 metri, iar proba de 800 de metri, a fost descalificată. 3.561 de puncte a fost totalul atletei clujene care s-a clasat la final pe poziţia a 13-a, ultima în concurs. Titlul european i-a revenit franţuzoaicei Ida Antoinette Nana Djimou, cu un total de 4.666 de puncte.

Şi Alexandru Tufă a terminat prematur întrecerea în proba de săritură în înălţime. Mai întâi a trecut greu ştacheta la 2.08, abia din a III-a încercare, după care a trecut din prima la 2.13. La 2.18 metri a doborât de trei ori ştacheta şi a încheiat concursul pe locul 11 în Seria A de calificare. Doar primii opt sportivi s-au calificat în finala probei.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.