Beatrice Puiu și Alexandru Tufă reprezintă U Cluj la europenele de atletism

A trecut ceva vreme de când Universitatea Cluj nu a mai avut vreun reprezentant la Campionatele Europene de Atletism. Ei bine, anul acesta vom avea nu unul ci doi atleți la competiția ce va fi găzduită de Goteborg (Suedia). Este vorba despre europenele de sală, acolo unde vor concura Beatrice Puiu și Alexandru Tufă.

Puiu__Beatrice-610Cei doi sportivi sunt legitimați la CS Universitatea și Steaua București și vor participa în probele de pentatlon, Beatrice, respectiv săritură în înălțime, Alexandru. Ambii se antrenează la Cluj-Napoca, sub îndrumarea profesorului Vasile Bogdan, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB.

E foarte important să nu așteptăm minuni de la cei doi, rezultatelor lor de până acum nefiind dătătoare de speranțe pentru o medalie europeană însă, atât Puiu cât și Tufă se situează, conform performanțelor anterioare, în primii zece sportivi în probele în care vor concura.

Cel mai probabil Alexandru Tufă va termina europenelealexandru-tufa-atletism undeva în primele opt locuri, acesta reușind o performanță de 2,27 la săritura în înălțime. Campionatul European de Atletism în sală se desfășoară începând de astăzi și până duminică. În jur de 600 de atleți, din 42 de țări sunt așteptați să se alinieze la startul probelor, între aceștia și 18 români.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.