Avem o atletă în finală la europenele de la Goteborg

Atleta legitimată la CSM Oradea, Cornelia Deiac s-a calificat, astăzi, în finala probei de săritură în lungime, la Campionatele Europene de sală, de la Goteborg. Orădeanca a ratat prima încercare, la a doua a sărit 6 metri 46, iar cu ultima performanţă, de 6 metri 52 de centimetri, s-a calificat în finala probei. Deiac a încheiat calificările pe locul 8, ultimul care ducea în finală.

cornelia deiacA doua atletă româncă din concurs, Alina Rotaru, a debutat cu o săritură de 6.30 metri, pe care a îmbunătăţit-o la 6.39 metri, pentru a încheia calificările cu 6.32 metri, pe locul 11. Florentina Marincu, la nici 17 ani împliniţi, a ratat prima săritură, apoi a reuşit 5.98 metri, ultima săritură fiind din nou ratată.Marincu a încheiat pe locul 17.

Pe prima poziţie a calificărilor s-a clasat rusoaica Daria Klişhina, cu o performanţă de 6 metri 62. Delegaţia României la CE de sală de la Goteborg, care se încheie duminică, include 18 sportivi obiectivul fiind câştigarea unei medalii.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.