Rugby-ştii de la U au trecut la pas şi de Ştiinţa Petroşani

U Cluj a disputat astăzi cel de al doilea amical din această iarnă, în compania formaţiei Ştiinţa Petroşani de care a dispus categoric cu scorul de 10-2. Trebuie să menţionez că în meciul test disputat pe terenul din comuna Baciu, s-au luat în calcul doar eseurile înscrise şi nu s-a pus accent pe jocul de picior, în condiţiile în care terenul nu era amenajat corespunzător pentru un meci de rugby (adică nu au fost montate buturi).

u-rugbyConducerea secţiei de rugby a CS Universitatea Cluj mulţumeşte pe această cale primarului comunei Baciu, Mureşan Ioan Florin, pentru amabilitatea de a pune la dispoziţia echipei universitare suprafaţa de joc. În perioada următoare oficialii formaţiei de rugby urmează să stabilească data şi locaţia unde se va disputa cel de al treilea amical, cel mai probabil în compania echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, deţinătoarea Cupei României la rugby.

În primul meci test Universitatea Cluj a învins pe CSM Bucovina Suceava, într-o partidă jucată pe terenul din Gura Humorului, în cadrul stagiului de pregătire pe care clujenii l-au efectuat la Vatra Dornei.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.