Rugby-știi de la U, băieți cu suflet mare

Echipa de rugby U Cluj răspunde PREZENT la acțiunea inițiată de Asociația suporterilor ”Numai U” și își va susține din tribune colegii de la echipa de fotbal Universitatea, la meciul programat în această seară, în compania formației Steaua București. Astfel, toți rugby-știi universitari, alături de staff-ul tehnic și oficialii secției, își vor cumpăra bilete pentru partida de pe Cluj Arena.

dragobete_9Inițiativa este un răspuns la acțiunea Asociației suporterilor ”Numai U”, care a demarat o campanie de sensibilizare a clujenilor, în încercarea de a-i readuce pe aceștia la meciurile echipei de fotbal. Până ieri, doar aproximativ 4.000 de tichete au fost vândute pentru confruntarea dintre Universitatea și Steaua.

Rugby-știi încheie astfel, o serie de acțiuni desfășurate în wekend-ul care tocmai a trecut. Deși au primit două zile libere, majoritatea sportivilor pregătiți de Săuan, Hâmpea și Voicu au rămas la Cluj-Napoca pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor îmbrățișări, săruturi și figurine, confecționate chiar de ei, cu ocazia sărbătorii de Dragobete.

dragobete_5dragobete_8

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.