Hari Dumitraş s-a alăturat staff-ului tehnic al echipei de rugby U Cluj

Fostul antrenor al echipei naţionale de rugby a României, Haralambie Dumitraş, este pentru următoarele trei zile, parte din echipa tehnică a rugby-ştilor de la U Cluj, alături de Cristian Săuan, Horea Hâmpea şi Bogdan Voicu.

581532_453286988018054_1102624866_nDumitraş a fost înlăturat de pe banca tehnică a „stejarilor”, la sfârşitul anului trecut, însă a rămas angajat în cadrul Federaţiei Române de Rugby, în calitate de director de dezvoltare regională. Antrenorul secund al Universităţii, Horică Hâmpea a explicat că nu este vorba de o colaborare permanentă cu Hari Dumitraş (foto, în stânga, în albastru) însă, acesta îşi va oferi asitenţa ori de câte ori oficialii Universităţii vor solicita federaţiei acest lucru.

Studenţii s-au întors recent dintr-un stagiu de pregătire desfăşurat la Vatra Dornei şi îşi continuă antrenamentele în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, iar în perioada următoare vor disputa două meciuri de verificare, cu deţinătoarea Cupei României, CSM Ştiinţa Baia Mare şi cu Ştiinţa Petroşani, datele de disputare urmând a fi stabilite în următoarele zile.

sursa foto: facebook.com/U-Rugby

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.