Fotbal, gunoaie cu chip de om şi o singură sentinţă – CIMENT!

A fost o modă la un moment dat, ca mafioţii să-şi îngroape victimele în ciment. Motivele sunt lesne de înţeles, aproape orice urmă fiind ştearsă prin acest procedeu. Ca să cureţe fotbalul românesc probabil că cineva, într-un alt moment dat, va apela la soluţia amintită, altfel mafioţii care pozează în familişti şi afacerişti impecabili, vor conduce pe mai departe caracatiţa asta, din care fac parte procurori, avocaţi, judecători, analfabeţi milionari si alte vertebrate.

copos1-gspInsolvenţa clubului de fotbal Rapid Bucureşti cred că ar putea fi predată în facultăţi celebre din lume, evident într-un capitol special, intitulat să zicem „Cum să furi cerşind mila juraţilor”. Aproape că nu mai înţeleg de fapt câţi bani datorează Rapidul către instituţiile statului, dar am înţeles perfect cât datorează clubul, către propriul finanţator.

Ne ţinem bine de scaun, da? Se zice că vreo 50 de milioane de euro sunt datoriile totale ale Rapidului, din care 25 de milioane către George Copos şi firmele lui, adică mai bine de 50 %. Invitat pentru diverse apariţii la TV, nu am ezitat nicio secundă să-l numesc, şi pe Copos, cămătar practicant în mafia fotbalului autohton. Şi iată dovada!

În plus, am înţeles că administratorul judiciar, evident cineva din cercul lui Copos, nu recunoaşte, de exemplu, datoriile clubului Rapid către Fathi Taher, vi-l mai amintiţi? Un milionar, iordanian cred, care a pus botul că poţi face afaceri cu Copos. Acelaşi administrator judiciar nu recunoaşte nici datoria către un fost finanţator al echipei FC Naţional, Iacov parcă.

Păi cum să le recunoşti când afacerile lui Copos sunt făcute „pe cuvânt de onoare”, ca şi cum Copos şi şleahta lui ar avea onoare. Pe arab l-a prostit să bage în Rapid milioanele de euro, fără să fi semnat vreun act. Era perioada când la Eforie Nord trebuia inaugurat unul dintre ultimele hoteluri achiziţionate de Copos.

Pe Iacov l-a prostit să i-l dea pe Herea, pe bani de ţigări, promiţându-i că îl dă în vest pe 4 milioane de euroi şi împart profitul. Hai na, că şi ăsta a pus botul. Fata lui Copos suferă la Harvard. Prinţesa este îngrozită de ce vede la TV-u, dacă tati intră la mititica, nu mai are bani să-i plătească fiţele. Copos plânge la comandă şi se jură că a creat 4.000 de locuri de muncă şi asta e suficient să fie absolvit de păcate, hai să te … trimită cineva la locul de veci, în ciment!

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.