U Cluj a făcut instrucţie cu CSM Bucovina Suceava

Echipa masculină de rugby U Cluj a încheiat astăzi stagiul de pregătire de la Vatra Dornei cu un meci test, disputat în compania formaţiei CSM Bucovina Suceava. Partida s-a jucat pe terenul din Gura Humorului şi s-a încheiat cu victoria clară a clujenilor, care au marcat nu mai puţin de 8 eseuri, faţă de numai două ale formaţiei moldovene.

529746_609521152394636_884112198_nÎn acest meci amical antrenorii Universităţii, Cristian Săuan şi Horică Hâmpea, au folosit întreg lotul de jucători valizi. Doar Drăgoniciu, Pralea şi veteranul Teodorescu au fost menajaţi, din cauza unor probleme medicale. Conducerile ambelor formaţii au decis ca în acest joc doar eseurile să fie trecute pe „tabela de marcaj”.

Mâine dimineaţă rugby-ştii de la U se vor întoarce la Cluj-Napoca, urmând ca săptămâna viitoare să dispute un nou meci de verificare, în compania deţinătoarei Cupei României, CSM Ştiinţa Baia Mare. Data şi ora jocului vor fi stabilite în zilele următoare de conducerile celor două echipe.

sursa foto: facebook/pages/U-Rugby

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.