Şi ai lor se îmbată …

Ani de zile am citit în presa naţională şi internaţională cât de petrecăreţi sunt sportivii români ajunşi pe la cine ştie ce echipe de pluton, sau de top, din ţări cu tradiţie sau nu, în diverse domenii sportive. Mutu a tras pe nas şi Abramovic l-a dat afară, Tamaş goleşte sticlă după sticlă de vin, nu mai ştiu care a făcut nu ştiu ce etc.

Chelsea-Ann-LyonsDar şi în România se întâmplă astea. Antrenori sau sportivi, toţi străinii, sau marea lor majoritate, îşi îneacă amarul înfrângerilor, sau sărbătoresc vreun succes, turnând nişte whiskey pe gât. Sârbi, americani, sau alte naţionalităţi, toţi au aceleaşi apucături ca ai noştri.

Noaptea trecută o americancă, pe numele ei Chelsea Ann Lyons, beată criţă, a picat de la etaj, din apartamentul în care locuia cu o colegă de echipă. Unii zic că ar fi deprimată şi a încercat să se sinucidă, alţii zic că a căzut accidental. Cu siguranţă adevărul e undeva la mijloc, dar o certitudine există, era beată, conform primelor declaraţii ale purtătorului de cuvân al poliţiei Teleorman.

Fata este jucătoare de baschet la BC Alexandria şi culmea este un fel de vedetă a echipei amintite. Acum aştept să văd ce scrie presa străină. Oare colegii jurnalişti americani vor descoperi că a fost împinsă de o colegă româncă?

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Şi ai lor se îmbată …

  1. Da poate ca si in alte locuri se bea..doar ca acolo dupa ce se face performanta..si messi a fost beat si mai merge in discoteci..dar dupa ce isi face treaba..la noi cati sportivi fac asta?

Comentariile sunt închise.