Rugby-știi de la U Cluj sunt de azi în cantonament

După o lună 184423_591761397503945_111785857_nde zile în care s-au pregătit pe plan local rugby-știi de la Universitatea au plecat în această dimineață, la Vatra Dornei, pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Delegația echipei universitare numără 33 de sportivi, coordonați de staff-ul tehnic format din Cristian Săuan, antrenor principal, Horică Hâmpea, secund, profesorul Szabo Peter preparator fizic și Cătălin Prisăcariu care este kinetoterapeutul echipei.

Cantonamentul montan se va derula până în 15 februarie și se va încheia cu primul amical al acestei ierni, împotriva formației CSM Suceava. Meciul este programat în ultima zi a stagiului și se va disputa la Gura Humorului. În perioada imediat următoare cantonamentului de la Vatra Dornei, rugby-știi de la U Cluj vor mai disputa alte două meciuri test, cu CSM Știința Baia Mare, deținătoarea Cupei României și cu Știința Petroșani.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.