Cântecul de marți – Be that man (Goran Bregovic și Eugene Hutz)

V-am obișnuit, sper, ca în fiecare zi de marți să ascultăm împreună câte un cântec și date fiind reacțiile voastre cred că am reușit să vă captez atenția. Astăzi e rândul unei piese excepționale interpretată de Goran Bregovic și Eugene Hutz – Be that man.

bregovicDespre Goran Bregovic nu mai sunt multe de spus și-a etalat talentul pe toate scenele lumii, iar afluența de auditoriu demonstrează talentul său extraordinar. În plus, Bregovic a reușit mereu să aibă colaborari, precum aceasta cu Eugene Hutz, în urma cărora au rămas piese de referință.

Be that man este o piesă pe care nu ai cum să o asculți o singură dată, are un farmec aparte. Combinația de cinei (pentru necunoscători capacele alea în care lovesc percuționiștii) și ansamblul de suflători, plus duetul de voci al celor doi artiști dau acestui cântec o personalitate aparte, fermecătoare, exact în stilul lui Bregovic. Ce să mai spun, ascultați-o și votați-o!

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.