Încă un super campion, Ivan Patzaichin, promovează România

Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai titrați sportivi români din istorie, dă startul campaniei „Susține România la Berlinală!”. Patzaichin, de patru ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, și triplu laureat cu argint la proba de canoe, a primit, în 1990, Ordinul Olimpic Colanul de Platină, cea mai înaltă distincție din partea Comitetului Olimpic Internațional.

Ivan Patzaichin_Sustine Romania la BerlinalaConcret, Ivan Patzaichin promovează filmul intitulat Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer. Pelicula va avea premiera mondială în data de 11 februarie, la Festivalul de la Berlin, în prezența actorilor și a realizatorilor. Filmul va intra pe marile ecrane din România începând cu 8 martie.

Filmul „Poziția copilului” concurează pentru Ursul de Aur cu alte 18 filme, unele semnate de Gus Van Sant, Steven Soderbergh sau Ulrich Seidl. Cei doi protagoniști, Luminița Gheorghiu și BogdanDumitrache, sunt la rândul lor nominalizaţi, în competiție pentru Ursul de Argint acordat celei mai bune actrițe, respectiv celui mai bun actor.

Pentru trofeele de interpretare vor concura și nume ca Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Matt Damon și Jude Law . Ca să vedeţi despre ce fil este vorba accesaţi AICI LINK-UL trailer-ului.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.