Cluj Crusaders invită fanii fotbalului american a finala Super Bowl

Clubul de fotbal american Cluj Crusaders s-a înființat în 2010 și are deja în palmares un titlu de campion al României, cucerit anul trecut, după finala campionatului, în care s-a impus cu 14-7 (8-6) şi 20-7 după prelungiri, în fața formației Bucharest Rebels.

Superbowl partyPentru că își dorește să promoveze cât mai bine această disciplină sportivă, antrenorul Rafael Ruiz, fost jucător în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), invită fanii acestui fenomen sportiv la „Noaptea fotbalului american”. Evenimentul va avea loc duminică, în Club PHI18.

Cu această ocazie vor fi premiați cei mai buni sportivi ai echipei, după care, împreună cu cei prezenți la eveniment se va viziona finala Super Bowl (finala campionatului profesionist de fotbal american). Cluj-Napoca este unul dintre puținele orașe din România care are echipă de fotbal american.

Grupări similare mai activează doar în București (trei cluburi), Timișoara, Constanța, Oradea și Reșița. De la înființare și până în prezent Cluj Crusaders a disputat ultimele două finale ale campionatului intern. În 2011 au fost învinși de Bucharest Warriors, iar anul trecut, așa cum spuneam ceva mai devreme, clujenii s-au impus în fața celor de la Bucharest Rebels.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.