Antrenamente moderne pentru rugby-știi de la U Cluj

Au trecut două săptămâni de când băieții de la U Cluj și-au reluat pregătirile pentru noul sezon, și încă ce pregătiri… Antrenorul echipei de rugby, Cristi Săuan, a furat meserie în Italia, unde a jucat nu mai puțin de nouă ani, iar acum aplică la Unversitatea metodele de antrenament din peninsulă.

forta-rugbyPână să plece în cantonamentul programat în perioada 8-15 februarie, rugby-știi clujeni urmează programul de pregătire stabilit de preparatorul fizic Szabo Peter, pentru fiecare jucător în parte. Pe lângă acesta băieții fac sală de forță, atletism și … judo. Astea sunt elementele caracteristice ale acestei perioade de pregătire.

După stagiul de la Vatra Dornei, rugby-știi de la Universitatea vor disputa mai multe partide amicale, două dintre acestea fiind deja stabilite, cu CSM Știința Baia Mare, deținătoarea Cupei României și cu Știința Petroșani. Până atunci forță, alergări și lupte la saltea 🙂

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.