Walters, cel mai prolific atacant pentru adversari

Pare incredibil dar este adevărat şi s-a întâmplat ieri, într-un meci din Premier League. Jonathan Walters, de la Stoke City, a marcat două goluri, dar a rata şi un penalty şi totuşi echipa lui a pierdut cu 0-4. Poate sună ciudat dar Walters, atacant de profesie, a marcat de două ori în propria-i poartă, în meciul disputat pe teren propriu contra celor de la Chelsea.

jonathan-waltersAcum o să vă întrebaţi de ce scriu despre asta? Nu vreau să-l iau în bâză pe nefericitul jucător, dar trebuie să spun că sunt fan al campionatului Angliei, nu doar pentru fotbalul care se practică acolo, ci pentru statisticile fabuloase pe care le realizează jurnaliştii britanici.

Am aflat astfel că pentru Walters meciul cu Chelsea a fost cel cu numărul 100 în Premier League şi al 73-lea consecutiv ca titular!! Stoke a jucat frumos, a pus presiune şi a ţinut-o la respect pe deţinătoarea Ligii Campionilor, dar numai până în minutul 47, când Walters a punctat spectaculos, din plonjon, dar repet, în propria-i poartă.

În repriza secundă a reuşit contraperformanţa de a marca încă o dată împotriva echipei sale. Şi ca să încheie un meci de coşmar, în minutul 89 a şutat cu furie de la punctul cu var, doar că mingea s-a dus în înaltul tribunei. VEZI AICI momentele cheie ale meciului Stoke – Chelsea, avându-l în prim plan pe Walter.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.