Boar de la U Cluj şi Gal de la Baia Mare „muşcă” în Amlin Cup

2013 începe în forţă pentru echipa masculină de rugby Lupii Bucureşti. Reprezentanta României în competiţiile continentale întâlneşte astăzi formaţia Calvisano SRL, într-un meci din cadrul etapei a V-a a grupei a IV-a din Amlin Cup.

boar-lupii-bucurestiDin lotul deplasat în Italia fac parte şi rugby-ştii clujeni Romulus Boar, de la U Cluj şi Gal Csaba, de la CSM Ştiinţa Baia Mare. Înaintea acestei partide Lupii Bucureşti ocupă poziţia a III-a a grupei, cu 9 puncte acumulate şi o linie de clasament onorabilă – două victorii şi două înfrângeri, în confruntările cu Bath Rugby, liderul grupei cu 20 de puncte şi a celor de la Agen, locul 2, cu 12 puncte.

Adversara de astăzi a Lupilor este codaşa grupei a IV-a, cu patru înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. Amlin Cup este una dintre cele două competiţii anuale organizate de Cupa Europeană de rugby, similară cu Europa League în fotbal.

În meciul tur Lupii Bucureşti s-au impus în faţa italienilor cu 42-27 şi pornesc favoriţi şi în partida din această după amiază. Meciul este programat la ora 16.30, iar pentru cei care nu aveţi posibilitatea să urmăriţi live întâlnirea, promit să revin cu rezultatul final.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.