Programul Cupei României la rugby

Anul acesta câştigătoarea Cupei României la rugby o vom afla la capătul finalei programate la data de 30 noiembrie. Oficialii Federaţiei Române de specialitate nu au dat publicităţii şi oraşul care vă găzdui ultimul act al cupei ediţia 2013.

ucluj-rugbyPână să ajungă în finală echipele din competiţia internă de rugby vor trebui să dispute mai multe tururi preliminare. Astfel, meciurile de calificare pentru primul tur oficial, otimi de finală, se vor juca în datele de 2 noiembrie, turul, respectiv 9 noiembrie, returul.

În această etapă vor participa echipele din Divizia A şi Divizia Naţională de Seniori. Pentru încrucişarea acestora se va organiza o tragere la sorţi, imediat după terminarea sezonului în Super Liga Naţională.

Echipele calificate în faza sferturilor de finală se vor duela cu formaţiile care au eviluat în sezonul 2013, în Super Ligă, iar meciurile vor fi organizate în datele de 16 noiembrie. În sfârşit semifinalele vor avea loc la data de 23 noiembrie. Trebuie să vă mai spun că din sferturi echipele vor disputa un singur meci, eliminatoriu.

Ediţia 2012 a Cupei României la rugby a fost câştigată de CSM Ştiinţa Baia Mare, care a trecut în finală de Steaua Bucureşti. Tot în ediţia trecută a competiţiei U Cluj a ajuns în semifinale, performanţă realizată după o pauză de aproape zece ani.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.