Irina Hîrjete de la U Cluj, între stelele rugby-ului feminin românesc

Tot felul de idei am avut pentru primul post din 2013 însă, am preferat să încep cu ceva frumos. În urmă cu două-trei săptpmâni, pe pagina de facebook a echipei masculine de rugby U Cluj (https://www.facebook.com/pages/U-Rugby) aţi fost solicitaţi să votaţi jucătoarea anului în România, printre candidate regasindu-se şi jucătoarea Universităţii Cluj, Irina Hîrjete.

irina-hirjeteSondajul s-a încheiat, iar acum putem să ne mândrim cu sportiva noastra, Irina s-a clasat a doua în topul celor mai bune jucătoare de rugby din ţara noastră. Din cele 1.191 de voturi Irina a adunat 348 şi s-a situat pe poziţia a II-a a topului, la doar 15 voturi în urma câştigătoarei Emilia Vizitiu.

Irina Hîrjete are 20 de ani şi a cucerit în 2012 titlul de vicecampioană a României la rugby în 7 feminin, împreună cu Universitatea Cluj, echipă antrenată de Sergiu Pop, component al echipei masculine de rugby U Cluj. Hîrjete este legitimată la gruparea studenţească încă de la reînfiinţarea secţiei.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.