Dă-le doamne bun simţ, că bani au destui

Fotbaliştii sunt o specie humanoidă, suferindă încă de la naştere. Autismul, lipsa de bun simţ şi prostia sunt cele mai accentuate şi vizibile simptome care îi afectează pe aceştia.  Indiferent de câte zerouri apar în contractele lor de „profesionişti”, fotbaliştii trăiesc mereu de pe o zi pe alta, se plâng cu orice ocazie că nu au bani, nu au ce să pună pe masă, pruncii le mor de foame, iar soţiile, amantele sau iubitele lor îşi cumpără poşete de la magazinul chinezesc 🙂

cancun2De vreo trei-patru săptămâni jucătorii de la Dinamo şi Rapid îşi plâng de milă, de zici că presupusul sfârşit al lumii le-a lăsat o mare gaură neagră în conturile din bancă. „Moşul va fi sărac anul acesta, de unde bani…”, zic la unison „profesioniştii” celor două cluburi. Ce nu pot băieţii aştia să priceapă este faptul că românu’, cu şcoală sau fără, ştie că în Liga I un jucător câştiga de la 2.500, până la câteva zeci de mii de euro pe lună.

În fotografiile ataşate acestui post îl vedem pe unul dintre „săracii” de la Dinamo. Ţucudean îşi face sărbătorile în Cancun, una dintre cele mai scumpe destinaţii turistice din lume. E drept că nu a plătit un sfert de milion de lire sterline precum David Beckham în Maldive, dar câteva mii bune tot a scos din buzunar şi atacantul „câinilor”.

cancun1Cât de retardat trebuie să fii să te afişezi alături de cei mai bine plătiţi manelişti, să le bagi sute şi mii de lei la brăcinar, să-ţi bei minţile şi apoi să spui că nu ai bani de cadouri, pentru că nu ţi-ai încasat salariul de două-trei luni? Nu e treaba mea, sau a altcuiva ce fac băieţii aştia cu banii lor, dar să ai performanţe ZERO şi să fii plătit cu sute de mii de euro anual şi apoi să te dai de ceasul morţii că nu ai bani de sărbători, mi se pare nesimţire.

Aş putea să pun încă vreo 20 de fotografii trimise de fotbaliştii cei săraci către redacţiile publicaţiilor de cancanuri. Au uitat „săracii” că la plecare spre ţările calde, pe aeroporturi, dădeau interviuri lacrimogene, cerşind atenţia consumatorilor de ştiri din sport.

sursa foto: wowbiz.ro

 

 

 

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.