In memoriam „IOAN LESPUC” – Concurs de fotografie!

Am vrut să iau o pauză pe blog, dar nu am luat în calcul acest concurs realizat de un bun prieten şi un coleg de nedejde în presă. Ionel Lespuc este fiul celui care dă numele acestui concurs, nu-l ridic în slăvi, spun doar că este un ziarist de clasă şi nu pot să stau deoparte când vine vorba de a cinsti memoria unui părinte. Felicitări Ionel că duci mai departe numele tatălui tău…

tataÎncepând de marţi, 5 decembrie, porneşte o nouă ediţie a concursului de fotografie sportivă „Ioan Lespuc”. Competiţia se află anul acesta la cea de-a şaptea ediţie si se adresează fotoreporterilor clujeni, care au realizat lucrări în domeniul sportiv.

Fotoreporterii clujeni pot trimite cel mult cinci fotografii de persoană spre jurizare, la adresa concursfoto2012@gmail.com, în perioada 5-12 decembrie 2012. Cea mai reuşită fotografie va fi recompensată în cadrul galei de premiere a celor mai buni sportivi clujeni ai anului 2012, care va avea loc cel mai probabil în 18 decembrie.
Juriul este format din patru persoane, jurnalişti sportivi şi reprezentanţi ai mediului academic, specialişti în sport, media şi imagine. Al cincilea „membru” al juriului va fi pagina de Facebook „Concurs Foto Ioan Lespuc”, unde fotografiile vor fi publicate în 13 decembrie şi vor putea primi like-uri până în 16 decembrie.
Ioan Lespuc, cel care dă numele concursului, este un fost fotoreporter clujean. A lucrat între 1970 şi 1999 la mai multe publicaţii locale şi naţionale, printre care Făclia, Sportul, Mesagerul Transilvan, Transilvania Sport sau Ziarul de Cluj. S-a stins din viaţă în 2005.
NOTĂ: Concursul se adresează fotoreporterilor clujeni, profesionişti sau amatori. Fotografiile trebuie obligatoriu să fie realizate în 2012 şi să aibă ca subiect evenimente sportive. Juriul va aprecia atât partea artistică a lucrării, cât şi importanţa evenimentului surprins. Fotografiile nu vor fi publicate decât în contextul acestui concurs.

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.